Kontakta oss gärna med frågor!

Visning och Provning på Centralbryggeriet!

En unik visning och guidning av Centralbryggeriet

Ni börjar med ca: 45 minuters visning och genomgång om hur Centralbryggeriet grundades och bakgrunden till namnet Folkes m.m. Vi går igenom hur man brygger öl och vad som gör att ölet kan smaka så annorlunda utifrån endast malt, humle, jäst och vatten. Under hela den guidade visningen så går det såklart bra att ställa frågor och ta en närmare titt på den bryggeriutrustning som vi använder.

När visningen är klar så fortsätter vi med en ölprovning inne i bryggeriet, så intimt det bara kan bli och nära produktens källa. Vi provar igenom 5 sorters öl och lär ut vad man ska tänka på när man provar öl. I provningsdelen återkopplar vi till de olika egenskaperna från malt och humle som vi pratat om tidigare och var ölet får sina smaker ifrån.

Pris

Guidad visning av bryggeriet och ölprovning om 5 sorter, 300:- ink. moms per person.
(Vid minst 10 deltagare, vid färre personer hör av er för offert)

Vill ni kombinera visningen med mat så kan vi erbjuda provning och middag i en unik miljö i Munkkällaren som vi driver i egen regi sedan slutet av 2018. Där kan ni ostört äta en vällagad buffé från Östgöta Kök samtidigt som vi guidar er igenom Centralbryggeriets ölsortiment.
Från 699:- per person, hör av er för offert eller mer läs mer på www.munkkallaren.com (Max 70 personer) 

Skulle ni vilja komma och få en guidad visning på bryggeriet så är ni välkomna att kontakta oss via kontaktformuläret eller på mail: info@centralbryggeriet.se